Selvänäkeminen 

Soita numeroon:  0700 95055
2,54€/ min +pvm.
Voit soittaa minulle milloin vain  24/7

SELVÄNÄKIJÄ

Oletko puhunut ennen näkijän kanssa? Ishtahda alas, soita ja katsotaan miltä tulevaisuus näyttää. Näen asioita heti, ilman ajanvarausta sinulle. Olen tämän ja henkimaailman välittäjä, näkijä ja opas.  Omaan ja tunnen voimakkaan ja oikeaan osuvan intuition. Käytän tarvittaessa apunani kultaisia Tarotteja- että perinteisiä kortteja, sekä kristallia. Toisinaan henget saattavat tulla mukaan kun olemme yhteydessä, kaikki kuitenkin etenee mukavasti ja turvallisesti sinun tarpeitasi kuunnellen.

Missä tilanteessa olet juuri nyt? Miltä tulevaisuus näyttää? Mitä on tulollaan ja mitä poistumassa elämästäsi? Välitän sinulle kaiken tiedon, jonka olet valmis vastaanottamaan.  Soita rohkeasti.

Sinun ei tarvitse kertoa kuka olet; en tallenna tietojasi, en tarvitse niitä.  Tärkeintä on antaa sinulle tarvitsemasi tieto ja apu.

Olen ollut selvänäkijä lapsuudesta alkaen. Kerrotaan, että minusta tulee hyvää energiaa ja välitän sitä keskustellessamme sinulle.

Autan täältä siirtyviä ja myös tänne eksyneitä tai välitilassa olevia siirtymään kotiin, valoon, mikäli he tulevat esille puhelumme aikana.  Tai niin pyytäessäsi.

 Olen myös tukenasi ihan kuunnellakseni ja tuoden sinulle universumin syvän viisauden ja ikiaikaisen rakkauden.

Voimme aluksi vaikkapa katsoa miltä näyttää. Päätetään sitten mitä tehdään ja tehdään tästä elämästäsi juuri sinun näköisesi elämä.

Opastan sinua ottamaan omat energiasi käyttöön.

Suojautumisen opastus. Niin henkimaailmasta pyrkiviin eri asioihin ja  henkiin kuin täällä olevilin negatiiviisivisiin energioioihin ja ihmisten negatiivisiin vaikutuksiin.

Muistathan, elämä on rakkaus ja toiveesi on universumin laki. 

 

Selvänäkö

Soita numeroon:  0700 95055

2,54€/ min + pvm.
Voit soittaa minulle milloin vain  24/7